Most tényleg ennyire cseszledék a fb, vagy csak én vagyok ilyen béna?
Beírom valaki nevét a keresőbe, nem ismerősöm már, de volt, mindgy, szóval beírom, kiadja a nevét:
X Y
blabla iskola
1 közös ismerős
Másnál ki szokott lenni téve jobb oldalon, hogy kik a közös ismerősök, nála nincs, bár úgy tudom ezeket le lehet tiltani, vagy át lehet pakolni, mindegy, szóval ismerőseit néztem, ott meg lehet úgy szűkíteni, hogy közös ismerősök, viszont ott nincs közös... De ha van mégis, akkor nagyon érdekelne ki az, mert elvileg elég esélytelen.. Most a facebook bénázik, és igazából nincs, mert az ismerősei között nem ad, és olyan hülye, hogy kiírja mikor rákeresek, vagy van, és akkor szerencsétlenkedik, mikor meg is kéne mutatni, hogy ki az? Valaki járt már így?
Tudom, másnak legkisebb problémája is nagyobb ennél, ne papoljon senki légyszi, szeretném tudni, úgyhogy aki tud értelmesen válaszolni, az írjon. Köszi
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!