Honnan szerezzek a blogomra látogatókat? Hogyan szerezzek?
Figyelt kérdés
Tudom, reklámozzam, de hogyan?
Egyébként egy hagyományos blog, csak felpakolok ilyen rajzokat,meg gondolatokat. 2 ember követ, ő nekik tetszik nagyon-hszeikből ítélve.
2011. júl. 20. 23:01
1/9 anonim válasza:
Facebook, iwiw, msn...ezeken kiírod láthatóan, sztem azt megnézik az emberek, mert érdekli őket ha ismerős csinálja, vagy közzéteszed itt esetleg.
2/9 Argloss válasza:
Rakjál rá LIKE gombot, akkor lehet, hogy FB-ról is téved hozzád valaki. Egyezz meg más oldalakkal, hogy hirdetitek egymást, stb. Legyél érdekes...
3/9 anonim válasza:
Tegyél fel olyan tartalmat, ami érdekli az embereket és akkor fogják látogatni ...
4/9 A kérdező kommentje:
Facen nem szeretném, nem olyanok az ismerőseim. Inkább idegeneknek akarnám.
2011. júl. 21. 11:23
5/9 anonim válasza:
Tedd fel ide a címét :-) Engem érdekel.
7/9 anonim válasza:
ha érdekel, az enyémet is megnézhetitek: [link]
8/9 anonim válasza:
előző vok ha akarod benne vok 1link cserében :)
9/9 Kalkbrenner válasza:
[link] Humorblog ha jót akartok nevetni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!