Miért csesz ki a Youtube a felhasználókkal?
Van(volt) 2 profilom...az eggyikre régi zenéket tettem fel ez volt az:
http://www.youtube.com/user/PsychedelicChannel
A másik meg ez:
http://www.youtube.com/user/AnTiHeRoo3
Ide gálvölgyi, hetei hetes videókat tettem fel, mindkettő profillal több100ezres nézettségem volt...vagy 3000subscribers-el
Erre tegnap szinte egyidőben megszüntették mindkettőt(suspended)...aztirták hogy a jogok miatt....na ez igy 1 F***ság ahogy van, azért mert....én honnan tudjam előre hogy mit tehetek fel?
pl:Heti Hetes- A fociVB című részt kb 1 év után most törölték a Magyar Televizió kezdeményezéséből
Nekem ezt honnan pcsából kéne tudnom h ilyet nemszabad feltenni? mert igy utolag akárki bejelentkezik azzal hogy az ő jogait sértik...akkor törölnek..érdekes nem?
Ennyi erővel feltehetek bármilyen ártalmatlan videót,aztán ugyis jönni fog valaki akinek nemteccik..és ezzel kicsesznek a profilommal!!!
A másikon ahol csak régi zenéket tettem fel...eddig ottsem volt gond...mert aki tudja...az már észrevehettem hogy ha ezeknek nemteccik valami,akkor már rögötn a feltöltésnél figyelmeztet valami jogokra ha egyik kiadó-t "sérti"...mostmeg csak szónélkül töröltek,és aztsem tudom hogy melyik zene miatt...igy odalett a több100 videóm,a rengeteg nézőm...és semmit nemlehet csinálni ellene!!
Elis ment a kedvem a további JEWTUBE-ozástól...több száz órám volt ezekben a videókban...miért sz*patják az egyszerű felhasználókat szerintetek?
Értsd meg, hogy nem utólag szopatás. SEMMIT nem tehetnél fel, amit nem te forgattál. Semmilyen tv műsort, semmilyen klippet, semmilyen filmet.
Az egy más kérdés, hogy ki az aki letiltat. Pl. kéippeket nem tiltatnak le a gyártók, hiszen jó reklám nekik. De megtehetnék. A többiek pedig olyan mértékben tiltják le a filmeket, amilyen sebességgel fel tudják fesezni, hogy ott van.
Mondom, hogy az egy más kérdés, hogy ki jár el ellened.
Ez egy olyan dolog, hogyha felteszel ilyen videókat ide, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy bármikor törölhetik szerzői vagy személyiségi jogok sértésére hivatkozva.
(Azt meg végképp nem értem, hogy neked akkor most életcélod, hogy minél többen lássanak a youtube-on és ezzel foglalkozol napi sok órát? Nem kellene valami olyan dologgal foglalkoznod aminek valami haszna is van? Tanulni, dolgozni, barátokkal beszélgetni, sportolni?)
Én is utálom öket,,,semmit se merrek felrakni,,
ugy is tudom hogy minden kifogásolható tartalomként nézzik,,,Én is töltötem fel dragon ball Z és még az is letiltoták,,Ezzek mindent letiltanak.
De tutod mit kéne megprobálni megszerezni a Jogokat .
Olyat probálj hogy a Video részleteihez oda irod hogy AZ rtl céget nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!