Bedőltem egy facebookos csalásnak ami egy meghívót ígért egy torrentoldalra leszedte az összes pénzt a telefonomró mit tehetek vagy tegyek?
Figyelt kérdés
Vissza lehet csinálni vagy lehet valamit csinálni vele?2011. júl. 20. 17:39
1/9 anonim válasza:
Önszántadból küldted el, nem tudsz mit csinálni utólag. Ha szerencséd van, akkor nem előfizettél egy szolgáltatásra ami hetente veszi le az ezreket, hanem csak egyszeri eset volt.
2/9 A kérdező kommentje:
megtudná valaki mondani hogy ez ne valam előfizetése valami és ha az hogy lehet lemondani?
2011. júl. 20. 17:43
3/9 anonim válasza:
"A kért oldal nem található.
You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.
Vissza a kezdőlapra
Vissza az előző oldalra"
Vagyis ezt, a FB-nek már feljelentették.
Ha már, bedőltél, így jártál, nem hiába mondják, hogy ha lehet, tartózkodj a fizetős torrent oldalaktól, mert itt vannak a legnagyobb csalók. Büntetőeljárás nem indulhat, mivel torrent oldalra regisztrálnál, hiába hirdetik, akkor is így van.
4/9 A kérdező kommentje:
még nem www.facebook.com/event.php?eid=243913458966423&ref=notif¬if_t=event_invite
2011. júl. 20. 19:38
5/9 anonim válasza:
Jajj... .
Ne már!!!
Legalább kérdeztél volna előbb, de nem!
Az nCoren sosem volt fizetős meghívó, aki ilyent talál, azt jelenteni kell, mert kamu! Pénzért is tilos árulni a meghívót, ha kiderül, akkor tiltva lesz!
Ugyanez a helyzet a Bithumennél is!
6/9 A kérdező kommentje:
nem tudod hogy ez egyszeri levonás vagy hogy mindenhéten levonja ?
2011. júl. 20. 20:16
7/9 anonim válasza:
Szvsz. csak egyszer, mivel ez nem olyan szolgáltatás-megrendelésnek hangzik, amiért, minden hónapban fizetni kell érte.
8/9 A kérdező kommentje:
ja akkor megnyugodtam egyszer szívtam meg most már megtanultam többször nem esek be ilyen átverésnek!
2011. júl. 21. 08:10
9/9 anonim válasza:
Van egy pár weboldal, ahol a torrentoldalakról írnak. Ajánlom, hogy ilyen oldalakon tájékozódj, ahol nem egyszer, a torrent oldalak üzemeltetői fent vannak és ők is válaszolnak a kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!