Megbüntethetnek, hogy a teszveszen vettem valamit, de aztán nem vettem fel a kapcsolatot az eladóval?
Nézd, az eladók sokszor rugalmasak, ha elmondod neki hogy mi van, lehet hogy elfogadja az átutalást.
A másik, hogy a szüleid nem tudhatnak róla, talán segítenének, hiszen azért vannak a szülők. Persze ha titkos dolgot veszel, vagy nem vagytok jóban, az más.
A harmadik, hogy ha elmúltál 14, akkor ha jól tudom önállóan nyithatsz bankszámlát a neveddel, és igényelhetsz netes hozzáférést, de arra vigyázz, hogy ha nincs jövedelmed, akkor inygenes számlát nyiss. Sajnos bizonyos számláknak fenntartási díjuk van, havi párszáz Ft, de előbb-utóbb ha nem teszel be semmit, akkor nemhogy 0-ra, de mínuszba mész.
Járj utána bankfiókokban, de ehhez is kérhetsz szülői segítséget.
Nem hiszem, hogy lenne belőle rendőrségi ügy, viszont kapsz egy jó nagy leminősítést és ez nem fog éppen az előnyödre válni.
Elég tuskó dolog, hogy egyáltalán nem válaszolsz a leveleire.
A másik dolog, hogy ott van a termék leírásánál, hogy milyen fizetési módok vannak.
Pl átutalás, személyes átvétel, utánvét.
Átutaláshoz nem kell bankkártya, elég egy számlaszám amiről utalsz egy másik számlára.
Vagy lehet még olyan is, hogy csekken fizeted be a számlára a pénzt. Kb úgy, mint a villanyszámlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!