Oldallátogatás számláló?
Figyelt kérdés
Site visit counter kéne, néztem a neten, meg is csináltam, de ugye be kell másolni a kódot az oldal kódjába. Ez utóbbit viszont nem tudom megcsinálni, mivel konkrétan én egy privát torrentoldalas profilomba akarom rakni, ahol nem tudom szerkeszteni az oldalt. Hogyan kéne csinálnom, mert meglehet, láttam másoknál.2011. júl. 19. 14:07
1/3 anonim válasza:
[URL= [link]
ha igy egy az egyben bemásolod a profilodba akkor működnie kell. legalábbis jobb helyeken.. nemtom milyen torrentoldalra kell de sztem működni fog.
2/3 anonim válasza:
mégse :D látom nem fogod tudni kimásolni az egészet...
-ide felmész:
-"get your flag counter here" <- klikk rá!
-skip
-Code for forums: ez alatt a kis cellából kimásolod az egészet és bemásolod a profilodba!
első voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez megy. Köszi!!
2011. júl. 19. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!