Miért nem változtatja meg a facebook a nevem? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Elvileg 24 órát kellene várni, de én több napja vártam, és nem történt semmi. Beírta megint, de ismét nem változott meg, most pedig kiírta hogy elértem a név változtatási korlátot. Most mit csináljak? Lehet valahol üzenni, vagy értelmetlen lenne...?2011. júl. 18. 23:15
1/4 anonim válasza:
3x lehet nevet változtatni ha joltudom....sajnos már nincs névváltoztatásra lehetőségg..:S nemlehet semmit csinálni...max uj fb-t csinálsz.:/
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy csak párszor lehet, de mikor próbáltam megváltoztatni még lehetett, csak nem változtatták meg azóta se... :/
2011. júl. 18. 23:25
3/4 anonim válasza:
mivel az embernek nem sok név változtatása történik csak ha házasodik... így csak pár lehetőség adott... ha hülye álneveket írsz meg érdemled...
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem hülye álneveket használok, csak a középső nevem szeretném beírni... Meg még 3 évvel ezelőtt a becenevemen regisztráltam, és emiatt változtattam meg egyszer. Örülnék ha nem általánosítanál, hanem segítenél.
2011. júl. 19. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!