Hogyan törjem fel a facebook jelszavam?
Még jó múlt korában szakított velem a barátom. Békében váltunk el egymástól. Erre ma arra lettem figyelmes.Hogy valaki feltörje a facebook-om(aki csak ő lehet mert azóta folyton szemétkedik mióta dobott)megváltoztatta a jelszavam és olyanokat írt ki mindenkinek az üzen főfalára,hogy az osztályfőnököm felhívta anyámat,hogy jó lenne ha megnevelne mert,hogy neki is miket írtam. De nem én voltam..És még sokan jöttek ilyenekkel..
Hogyan tudnám az ő által jelszót feltörni?:/
Próbálj meg belépni és majd kiírja, hogy mit kell tenned.
E-mail? SMS?
Ha egy régebbi valós jelszóval akarsz belépni, azt is felismeri a facebook. ;)
Legegyszerűbb ha odamész és vele beszéled meg a dolgot, illetve jelentitek hogy nem valós a profil, vagy írsz a facebooknak egy levelet hogy ez a helyzet. Máskor meg jobban vigyázz a jelszavaidra ha lesz pasid, mert valószínűleg a te gépeden nézte meg a jelszót anno, vagy pedig nála vagy más ismerősnél le lett mentve, lényeg hogy csak úgy feltörni nem tudod.
Azt nem tudom hogy ez ennyire számít személyes adatokkal való visszaélésnek, meg bűncselekénynek, de lehet annak is utána kell nézni.
Vagy csak jól elkenitek a száját hogy ne legyen többet kedve más nevében írkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!