Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tok facebookról...

Miért nem tok facebookról lementeni egy nekem fontos képet?

Figyelt kérdés

Csak ezek a lehetőségek vanna a jobbklikk megnyomása után:Vissza

Frissítés

Oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz

Oldal mentése

hivatkozás küldése

Minden kijelőlése

Oldal forrása

Oldalt adatainak megjelenítése

Miért nincs olyan h kép mentése más néven???Nekem nagyon fontos lenne ez a kép!!???

2011. júl. 17. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak a képet jelöld ki, ne az egész oldalt. Vagy ha végképp nem meggy próbáld meg a képmetszővel. (márha windows7-ed van)
2011. júl. 17. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Firefox > Eszközök > Oldal adatai > Média és innen A mentés másként-el,azt mentesz ki amit csak szeretnél .

[link]

2011. júl. 17. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát mostmár nagyon fel*asz megcsináltam ugy ahogy mondtad (2.) de kicsibe menti le nem teljes méretbe ::::::::::::::::::::::::::::::::::SSSSSSSSS
2011. júl. 17. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem találsz más megoldást, akkor tölts le képernyő mentő programot, amivel szögletes kijelöléssel lefotózhatod a kívánt képet. (én az Ashampoo Snap 3-at használom)
2011. júl. 17. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:

na most már kíváncsivá tettél .

melyik ez a kép a facen amelyiket csak kicsiben tudod leszedni ?

2011. júl. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!