Sims 3 a világ körül 2.17.2. crack letöltőhonlapot mondana-e valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudjátok, letöltöttem a sims 3 játékot, és első kiegészítőjét, a világ körült. Úgy csináltam, hogy felraktam az alapjátékot, és utána rá a kiegészítőt. Hozzáteszem, hogy a világ körül 2.14.4 verziót raktam fel, és utána crackeltem. Csakhogy felajánlotta a 2.17.2 frissítést. Azt gondoltam, hogy felfrissítem, és majd úgy is találok rá verziószám szerinti cracket. Fel is frissítettem, de aztán törést nem igen találtam rá. Tudnátok nekem olyan oldikat mondani, ahol le lehet tölteni a sims 3 a világ körül 2.17.2 törést(cracket)?2011. júl. 17. 09:39
1/3 anonim válasza:
gamescopywolrd-ön fent van minden törés ami kell!
2/3 anonim válasza:
amúgy meg beírhattad volna a google-be is azt megkereshetted volna -.-
3/3 A kérdező kommentje:
Hát kösz, hogyha a google-ben megtaláltam volna, szerinted leírtam volna ide ezt a kérdést? XD Na mindegy.
2011. júl. 20. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!