Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook KÖZÖS üzenőfalon...

Facebook KÖZÖS üzenőfalon hogy lehet törölni hogy egy-egy képhez írt kommentem megjelenjen?

Figyelt kérdés
Olyan ismerősnél is megjelenik a közös üzenőfalon, akik egyáltalán nem láthatják az üzenőfalamat. A saját üzenőfalamon ráadásul kikapcsoltam, hogy ne láthassák az ismerőseim, hogy milyen képekre kommentáltam, vagy milyen képeket lájkoltam, szóval a saját üzenőfalamon nincs nyoma a dolognak. Mégis furcsamód a közös üzenőfalon megjelenik, ezek szerint mindenki látja, az összes ismerősöm hogy mit kommentelek egy képre. Olyan képre is gondolok ami pl. egy fan page, azon belül van egy fotó, és kommentelek rá. Ezt szeretném kikapcsolni hogy senki se láthassa egyáltalán.
2011. júl. 17. 01:57
 1/2 anonim ***** válasza:

hát figyelj, bekapcsolod hogy senki ne lássa az e-mail címed, csak te, ettől függetlenül a kereső ugyanúgy kidobja a profilod. ennek az adatvédelmes izének, nemsok értelme van :)

amúgy miaz a közös üzenőfal?:D

2011. júl. 17. 02:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Mi köze az e-mail címemnek ahhoz, hogy a kommentjeim megjelennek-e az üzenőfalon? :D

Én "közös" üzenőfalnak hívom azt ahova az ismerőseim postjai megjelennek (az én angol Facebookomnál ez a "Home" nevű gomb), a saját üzenőfal meg az enyém, amit úgy látnak az emberek ha rákattintanak a profilomra. :D

A saját üzenőfalomon nem jelenik meg hogy kommenteltem egy idegen képre, a közösben viszont IGEN. Ez ami zavar.

2011. júl. 18. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!