Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért vannak ezek a problémák...

Miért vannak ezek a problémák a gépen?

Figyelt kérdés

valamit tölt leés fel az internet. ez miért? padig nem is töltök le semmit és minden be van zárva akkor is.

"telepítettem a google chrome-ot és töröltem mert nem volt jó valami. az internet explorer felvette a google chrome ikonját. hogy tüntessem el?

2011. júl. 16. 19:53
 1/10 Chrisstian_ ***** válasza:

először is az explorer nem veszi fel a chrome ikonját :D

nagyon úgy néz ki bekaptál egy vírust, vagy inkább trójait. Egy kis off: Egyszer felvett msn-re egy külföldi srác, azt állította, hogy feltörte gépem, amit persze kétkedve fogadtam mindaddig, amíg meg nem mutatta a fájljaimról készített mentett képernyőt. Azt is megírta melyik porton jött be, meg hogy ha gyorsabb lenne a netem, akkor szerverként használhatta volna töltögetésre.

2011. júl. 16. 20:02
 2/10 A kérdező kommentje:
azta. de felvette hát megnyitom azt az ikont ami a google chrome és internet explorer-t ad be. ezt a merevlemezt már régen használtam. van a nod 32 nek online virusírtója. az kiszedi a trójait? a gépnek nem lesz baja? a merevlemez most nem érdekel mert van bőven még telepített is csak a régi elromlott és ezt tettem be és ez a baja. de ez régeben is így volt.. na akkor a nod 32 nem a online vírusírtója jó lesz a kiírtásához?
2011. júl. 16. 20:10
 3/10 anonim válasza:

A letöltés azért lehet, mert fut a háttérben egy program például vírusirtó ami frissítést szed le magának. Ezt a legtöbb programban ki lehet kapcsolni. Az ikonos probléma pedig már velem is előfordult, de biztosan vírusmentes volt a gépem és utána sem volt vele baj. Én egyszerűen visszaállítottam az ikont az eredetire. Neked is ezt javaslom.

A biztonság kedvéért nézesd meg szakemberrel a géped, mert az is előfordulhatott amit az előző válaszadó mondott és valaki feltörte a géped.

2011. júl. 16. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:
az nem gyors internet.. még filmet sem lehet nézni normálisan.. :D
2011. júl. 16. 20:12
 5/10 A kérdező kommentje:
az=ez. csak nem mindegy ámXD
2011. júl. 16. 20:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs vírusírtóm
2011. júl. 16. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs vírusírtód akkor már régen sz.pás van.

Újratelepítés mindenképp javasolt, mert XP főleg, de még win7-is bőven összeszed minden sz.rt, amit ha le is szedsz nem lesz egy 100-as a rendszered.

Másodsorban, telepítés után rögtön vírusírtó telepítése

Ingyenes alternatívák, amiket én is használok:

[link]

[link]

Ezután egy használható tűzfal mindenképp, amivel tudod nézni a forgalmad is.

Én ezt használom:

[link]

Illetve kiegészítő védelemként heti 1szer lefuttatni, vagy ha vmi gyanús, akkor is ezt a progit:

[link]

Röviden ennyi.

2011. júl. 16. 23:41
 8/10 A kérdező kommentje:
avastot és az avirát biztos nem bírja a gép mivel 128 mb ram van benne. de nod 32 nél van online virusírtás azt hetente lefuttatom az elég lenne? notron egyszer volt és bírta is. az nem lenne jó? windows-t ugy is jú telepíteni hogy rendesen winndows ról és úgy? nagyon nem vagyok telepítésből ügyes és ez a módszer egyszerübb :) de jó is? tehát úgy mint a xp cd másolását is kell csinálni csak telepítem azt. így érthető? :))
2011. júl. 17. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Részvétem hogy ilyen fasza géped van :D

Amúgy Avira+Comodo 10Mb-t sem eszik nekem alapjáraton szal annyi belefér abba a 128-ba is...rakd fel mindenképp, max estére betolod ellenőrizni és hagyod hagy csinálja, annyi rammal böngészni is durva lehet amúgy :D

XP telepítésre ha nem értesz nagyon hozzá akkor lehet inkább meg kell kérni valakit aki már csinálta, sok sz.pástól szabadít meg. Esetleg ráguglizol hogy "Xp telepítése" és kidob oldalakat, olvasgatsz (boot beállítása, lemez formázása, telepítés).

2011. júl. 17. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
keresgéltem sokszor a telepítésről szóló dolgokat de csak valahogy sikerül majd :) csak a cd-t kéne megkeresnem... a gép hát ilyen. böngészni valamilyen oldalakat nehéz megnyitni..
2011. júl. 18. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!