Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok belépni...

Miért nem tudok belépni youtubera?

Figyelt kérdés
AMióta van ez a google marhasága, hogy összekötni a google fiókkal (ami nekem nincs és nem is tudom hogy lehet csinálni) azóta nem tudok belépni illetve egyszer addig próbálkoztam amíg sikerült de azóta se...most meg valamiért már nincs belépve mert beállítottam hogy emlékezzen rám de most úgy 3 hónap után már nem "emlékszik"...megőrülök tőle hogy nem tudok bejutni a youtube fiókomra mert a google rácsimpaszkodott, és nem hagy belépni...
2011. júl. 16. 12:43
 1/3 anonim válasza:
Rádcsimpazkodik? Értesd meg vele hogy nem tetszik neked... Mond neki hogy mást szeretsz meg, hogy ez nem működne... Összetöröd a szívét dehát, mit tudsz tenni? :(
2011. júl. 16. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
asszem világosan írtam hogy a youtubeot nem lehet már használni a googlés hülyeség nélkül...
2011. júl. 16. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
hát csinálj másikfiókot... mást nem nagyon tudsz ://
2011. júl. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!