Sürgős! Hogy tudom visszaállítani egy Belkin router PIN kódját?
Ma telepítettem egy Belkin F5D7234ea4-H típusú routert, vezetékkel telepítettem mindent, egy laptopon vezeték nélkül is kipróbáltam, akkro még a PIN kódot kérte, a végén beálítottam otthoni hálózatra, majd aztán jött egy jelszó, jó azt kiirtam biztos ami biztos alapon, majd amikor egy másik laptopon is be akartam állítani a vezeték nélküli netet nem találtam meg az általam megadott router nevet, csak egy, az előző laptop felhasználói fiókjához rendelt kapcsolatot (Laci-PC-NETWORK), és a kapcsolódásnál csak a laptop által megadott kóddal engedett csak az internetre fellépni.
Ezért szeretném én viszaállítani az eredeti PIN kódot.
És a kérdés mégegyszer: Hogyan lehet visszaállítani???
megvolt a restart, viszont a többi dologhoz mindhez egy jelszó kéne neki, de azt honnan adjam meg neki? mi kellhet?
így minden maradt ugyanúgy
én külön jelszót nem adtam meg neki, azt használtam először ami az aljára volt felirva
utána én nem csináltam a jelszóval semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!