Honnan tudjam egy kézikönyveket tartalmazó CD alapján, hogy pontosan melyik drivercsomag szükséges a géphez?
Tegnap ideadta a barátom a számítógépéhez tartozó kézikönyveket tartalmazó CD-t.
De azon több model kézikönyve található:
Asrock 775i65G R2.0
Asrock 775i65G
Asrock ConRoe 865GV
Asrock ConRoe 865PE
Asrock P4i65G
Honnan tudhatom ennyiből, hogy most az adott gép melyik model típus pontosan?
(Sajnos nem tudok elmenni megnézni a gépet, és a haverom pedig szó szerint egyáltalán nem ért az ilyenhez, akárhogy utasítanám, hogy mit hol nézzen meg...)
Mi a francért tesznek több model kézikönyvet egy CD-re? Hogy állapíthato így meg, hogy az adott gép pontosan melyik model a fentiekből?
Barátod futtasson egy aida64-et vagy everestet.
Azért raknak több féle alaplap kézkönyvét, mert így nem kell minden egyes modellhez külön cd-t gyártani.
Akkor lehet, egyszerűbb, ha én letöltöm mind az öt model driverét...és majd miután lefuttattam én az Everest programot, akkor feltelepítem amelyiket szükséges.
A haverom csak alapszintű _felhasználó_ . Nem érdekli a dolognak ez a része, és nem is ért hozzá. Tudom, hogy a "mai világban....", de ez van.
Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!