Facebook kérdés, miért nem tudom hozzászólni és lájkolni?
Figyelt kérdés
Tehát van ilyen oldal facen [link] Ami az enyém. És van egy kis baj, hogy ma mikor beléptem (mint az oldal adminja) az üzenőfalra tudok írni, viszont nem tudok hozzászólni semmihez, meg tetszik-et nyomni sem, mert nincsenek ott a szöveg linkek, hogy tetszik, hozzászólok? Mi a teendő? Tegnap csináltam az oldalnak felhasználónevet (amit be is linkeltem feljebb) lehet, hogy amiatt van, hogy én még a régi mailjével léptem be? Bár próbáltam a felhasználóval mondjuk azzal még belépni sem enged. Valaki segítsen légy szíves! Köszönöm! :)2011. júl. 13. 13:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!