Mi lehet a probléma? (windows 7 alatt bekapcsoláskor nincs internet) többi lent
a gépemen: "Windows 7 64 bit Enterprise" oprendszer fut. Ahányszor bekapcsolom a gépet a tálcán a "network" ikon-on egy sárga felkiátójel van, és persze nincs internet.
Ilyenkor az hoz megoldást hogy: letiltom a hállókártyát majd lefuttatom a "hibaelhárítást". (de ezt minden bakapcsolás után meg kell csinálni hogy legyen internetem:(
Mi lehet a probléma, mert a gépet mások is használnák és ők nem értenek úgy a géphez, így szeretném elérni hogy normálisan működjön.
Az alaplapra integrált hálókártya driverét természetesen felraktam.
Köszönöm előre is.
Próbáld meg ez előző válaszoló ajánlatát.
Megoldás lehet még, ha letöltesz egy friss drivert a hálókártyához (anno nekem is csinált ilyet, nem megfelelő driver volt hozzá)
Esetleg, lehet gagyi megoldás, de nekem volt hogy csak akkor lett net, ha megnyitottam egy böngészőt, addig csak sárga ikon volt (és addig se msn, se semmi más nem ment fel netre)...ez nem tuti tipp, valszeg csak az én gépem nem 100as :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!