Internet Explorer (9) vs Opera (11)?
Melyik a jobb? Ki-mire szavaz?
A zárójeles a verziós, de nem muszáj figyelembe vennéd, elég hja csak elmondod simán azokat a dolgokat, amiket Hallottál/tapasztaltál az Operáról, illetve IE9-ről. És ez se kötelező, csak egy kis plusz, ha leszeretnéd írni. :-)
(Csak egy kis felmérést tartok)
Köszi :-)
*verzió*venned*ha*
Bocsi a helyesírási hibákért, kissé már fáradt vagyok :-$ :-/
Az Internet Explorer a legjobb...az Opera letöltésére.
Milyen kérdés ez? :-O Az Opera szerintem mindegyiknél jobb, nagyon kényelmes használni, gyors, bár vannak oldalak, amiket nem jelenít meg jól. Mindenesetre én Operát használok már egy jópár éve.
Én operát használok.
Egyrészt gyorsabb az IE9-nél (mondjuk az új explorer is simán vállalható lett), meg azt szeretem benne, hogy nem települ rá mindenféle toolbar meg hasonlók, mint amik az IE-re szoktak (bár ezeket is 1kis progival fél pillanat alatt el lehet távolítani).
Amit még szeretek az Operában azok az egér gesztusok, apró dolog, de nekem tökre tetszik, és benne van minden ami egy mai böngészőbe kell.
Valahogy mindig is felhasználóbarátabbnak véltem az alternatív böngészőket (Opera, Firefox, Chrome), az IE-nél kicsit tlán elkényelmesedtek, meg nagy előnye hogy ugye alaból az van a gépen.
Összességében, használtam már Firefoxot, Chrome-ot, most meg Operát, néha IE-t ha valami oldal nem jött be rendesen a többin, de igazából annyi vonzereje nincs hogy áttérjek rá, de attól függetlenül korrekt böngészőnek tartom.
Opera (11.50)
A legfontosabb, hogy biztonságosabb, valamint a frissítésekor nem kell újraindítani az egész számítógépet.
Előnyök:
- Opera Turbo, amely a mobilinternetet használók számára rendkívül hasznos lehet, mivel sokat lehet vele spórolni
- Multiplatform
- Régi, gyengébb gépeket is támogatja
- Beépített reklámszűrő
- Beépített levelező és hírolvasó
- Egérmozdulat parancsok
- Fejlett letöltéskezelő (megállítható és folytatható letöltés)
- + még sok apró hasznos dolog...
:)
Opera 11 az Explorer sokat gondolkodik
A Chrome-nál gyorsabb böngésző nem létezik, ez tény. Én speciel Firefox 5-öt használok, de néha-néha megszenved egy-két oldal betöltésével, és szereti zabálni az erőforrásokat. Testre szabható, ez tény, ám ha az eszemre hallgatnék, Chrome-ot használnék.
Az általad felsorolt böngészők közül pedig az Opera a jobb, már csak a finom görgetés, meg az IE9-től jóval kevesebb reakcióidő miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!