Honnan tudhatnám meg, google docs-on mi foglal 600MB-ot, amikor sztem max.200 MB-nál nem lehet több az összes doksim?
Figyelt kérdés
néhány ZIP, PDF fájl kb. 150 MB-t tesz ki. A többi on-line szerkeszthető word-szerű dokumentum. Ezek foglalnának annyi megabájtot? Ezeknél sajnos nem írja ki, mennyi helyet foglalnak. És amúgy sincs olyan lista, ahol a doksik mérete is ott lenne, hogy össze lehessen nézni, mitől olyan sok... Tud vki mondani vmit erre?2011. júl. 11. 15:25
1/4 A kérdező kommentje:
egyre jobb, mert töröltem néhány, talán nagyobbacska fájlt, és 600-ról 800 MB-ra növekedett a foglalt terület mérete. Pedig a kukát is ürítettem.
Megfoghatatlan, mert a múltkor is több mint 1 giga volt benne, de annyit nem is tudtam volna feltölteni mert nem engedi, hogy a korlátot túllépjem.
vírus?
2011. júl. 11. 15:36
2/4 A kérdező kommentje:
de ha legalább kiírná a listában egymás alá, mi mekkora helyet foglal, akkor lehetne látni, mi van. hogy lehet ilyen szerencsétlenül tervezni meg az oldalt...
2011. júl. 11. 15:37
3/4 A kérdező kommentje:
Abba az ügyfélszolgálatos fórumba is írtam, de oda se írt senki. Nem akarom az összes fájlt letörölni, pedig lehet, ez lenne a megoldás. Kb. 20 szöveges dokumentum, egyenként kisebbek mint 1 mega + 1-2 nagyobb fájl, ezek max 200MB.
2011. júl. 13. 12:18
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kaptam az utóbbi 24 órában választ a kérdésre, csak én írtam hozzá, attól még ki lehetne emelni...
2011. júl. 13. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!