Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet facebook profil...

Hogyan lehet facebook profil jelszót feltörni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék ártani senkinek sem, csak kíváncsi vagyok, hogy a a fiú, aki "udvarolgat", tényleg komolyan gondolja-e a dolgot, mert hallottam róla rossz indulatú pletykákat is. :/
2011. júl. 11. 00:55
 1/9 Panda Péter ***** válasza:
brute force
2011. júl. 11. 01:00
 2/9 A kérdező kommentje:
És ezt honnan tudom letölteni, vagy megcsinálni vele?
2011. júl. 11. 01:08
 3/9 bp1985 ***** válasza:
A netről. Keress rá. De itt senki nem fog megtanítani hackerkedni. Vannak fórumok, ott 1-2 ezerért akár a komplett gépet is letükrözik neked gb-onként, erre is keress rá. Van msn elérhetőség is, de se az msn-t, se a fórum címét nem adom meg.
2011. júl. 11. 01:10
 4/9 A kérdező kommentje:
És privátban segít valaki??
2011. júl. 11. 01:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hehe szép kis világ. Digitális szeret-nem szeret. Aztán mit lelnél a facse fiókjában hm? Mondcsak nemfexel le vele az első héten, jártok egy félévet, nem gondolod, hogy magad is eltudnád dönteni,hogy komolyan gondolja-e?

A userek jelszava általában nem hosszabbak 6 karakternél, jellemzően értelmes szó, és a felhasználóhoz köthető pl. keresztnév,hobbi,kedvenc állat. Esetleg születési dátum.

Ez brute force progival kb. 6 azaz hat(!) másodperc alatt nyitható. Sok sikert, de embert fogni nem így kell.

2011. júl. 11. 01:32
 6/9 bp1985 ***** válasza:
Ha jó csaj vagy, segítek:D
2011. júl. 11. 01:35
 7/9 Argloss ***** válasza:
Ha már most nem bírsz megbízni benne, akkor emiatt úgyis tönkremenne az egész. Egyébként szerintem előbb öregszel meg, minthogy sikerülne feltörnöd a jelszavát. :)
2011. júl. 11. 01:38
 8/9 A kérdező kommentje:
De azt a brute force-t hogyan kell letölteni és honnan?? mert kerestem, de nem nagyon találtam semmit sem :S
2011. júl. 11. 16:18
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok ez nekem is jó lenne hol találom azokat a forumokat 1-2 ezer bele fér
2012. aug. 29. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!