Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nincs seeder,36 peer van,...

Nincs seeder,36 peer van, mégis jött egy torrent, de megállt. Mit csináljak? Még jönkicsivel (0.2kb/s)

Figyelt kérdés

mostmár igazából annyival sem jön,csak néha0.1 kb/s-el,de érdekes,hogy 0 seeder volt,de 25%-ig jött le.miért?gyirsíthatnám?szedhetném tovább valahogy?vagy meggyilkolták a torrentem a görények?

(nem értek hozzá sokat,de azokat utálom,akik nem seedelnek,nagy görénység!)

itt a torrent,esetleg megnézheti valaki,ha akarja:

én a torrentdownloads.netről szedtem,de ugyanaz a torrent,mindenhol ugyanaz a seed,nem?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 10. 20:09
 1/10 A kérdező kommentje:
ja tláltam valami cs fos speedet vagymit,az segíthet???
2011. júl. 10. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni, mivel az összes peernek hiányzik az a rész, ami kellene, amit csak egy seeder(akinek az egész állomány megvan) tudna áttolni.. Így az összes peer ugyanannyi százaléknál megáll, míg be nem száll 1 seeder.. CFosspeed nem segít, azzal csak korlátozni tudod a netsebességet bizonyos progiknak. Szóval várnod kell sajnos.
2011. júl. 10. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak az fog segíteni, ha megjelenik egy seeder.
2011. júl. 10. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:

0.1kb/s átlagsebességgel van rá egyáltalán esély,hogy(ha sokára is)de lejön?a netem amúgysem a legjobb és ilyen szar amúgy is...ha nem száll be seeder,akkor bszhatom,nem?

ja és ha máshonnan szedem le?

2011. júl. 10. 20:17
 5/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy külföldi s nemtom hol lehetne írni,hogy seedeljék,ha írnék kommentet vmi oldalra,akkor sem hinném,hogy látná az egyik seeder.
2011. júl. 10. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:

"0.1kb/s átlagsebességgel van rá egyáltalán esély,hogy(ha sokára is)de lejön?"

Ha nincs seeder, akkor nincs.

2011. júl. 10. 20:28
 7/10 A kérdező kommentje:

seedek:0(0)

ezek szerint 0 :(

remélem azok dolgait sem fogják seedelni,akik ezt sem seedelik.

2011. júl. 10. 20:42
 8/10 A kérdező kommentje:
még néha átcsúszik aktívba olyan 0.3 kb/s-el,az jó?
2011. júl. 15. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:

várni kell, hátha lesz seeder. lehetséges, h lesz.

azt a 0.3-at sztem csak "viccből" írja ki, nekem is szokott olyat.

2011. júl. 15. 19:07
 10/10 A kérdező kommentje:

van humorérzéke az utorrentnek...ez valami újítás?pedig nem szoktam frissíteni :)

de elég ritka még az a 0.3 is,rögtön lemegy 0.0-ra. :(

azért még reménykedek,mert van egy másik torrent,amit halottnak véltem és a semmiből 13.5 %-lett belőle.

2011. júl. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!