Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen driver, vagy mi hiányzi...

Milyen driver, vagy mi hiányzik még?

Figyelt kérdés

Tegnap telepítettem újra egy asztali számítógépre a Windows XP rendszert.

A problémám az internet telepítésével van.

Az alaplapi drivereket már telepítettem, köztük a hálózatit is.

Ha megnyitom a hálózati helyeket, akkor ott látom is az elsődlegesnek megjelölt helyi hálózatot...és a jellemzői mellett van ez kiírva:

"Eszköz nem elérhető, a modem törölve."

Akkor ez azt jelentené, hogy a modemnek van külön drivere, amit telepíteni kell még?

A modem adatai a következő:

D-Link, ADSL Modem, DSL-360r

Amennyiben ez a driver hiányzik, azt honnan tudom letölteni? Sok linket kiad a Google, de már vagy letörölték a fájlt, vagy nem is az a driver található ott. Linkelnétek letölthető, működő drivert?

2011. júl. 10. 19:37
1 2
 1/13 9207 válasza:
milyen az adatlapod?
2011. júl. 10. 20:09
 2/13 9207 válasza:
sry alaplap?
2011. júl. 10. 20:09
 3/13 A kérdező kommentje:
ASRock
2011. júl. 10. 23:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Nos, megállt a tudomány e téren? Azt hittem, csak én vagyok ennyire járatlan ebben... :(
2011. júl. 11. 19:28
 5/13 9207 válasza:
2011. júl. 11. 19:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a linket!

Viszont azt ahogyan már említettem, az alaplapi CD-n lévő szükséges drivereket már telepítettem, beleértve ezt az INF-t is. Majd ezt követően áll fenn a hiba továbbra is. Lehet, hogy a driver frissebb változata kell?

Nem lehetságes az, hogy magának a modemnek kellene, hogy legyen drivere, amit telepíteni kell? Hiszen azt írja ki a jellemzéshez, hogy "Az eszköz nem elérhető, _modem törölve_"

De tényleg köszi az eddigi válaszodat.

2011. júl. 11. 20:16
 7/13 9207 válasza:
nem mert nekem is olyan modemem van és rögtön felismer mindent, jól beállitottad a netet?
2011. júl. 11. 20:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Az Új kapcsolat varázslóval állítottam be. A kért adatokat pontosan adtam meg. Továbbá úgy állítottam be, hogy automatikusan kérje az IP-címet, mert azelőtt is az volt beállítva.
2011. júl. 11. 20:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Még nem volt lehetőségem újra megnézni, ellenőrizni, de belátom, neked lehet igazad! Ugyanis az alaplapi CD-ről telepítettem a drivereket, és lehet, azok már elavultak, azért jön elő ez a probléma.

Azt szeretném még megkérdezni, hogy:

1) Amit te linkeltél driver, az a legfrissebb?

2) Az alaplapról csak azt tudom, hogy ASRock, a modelljét nem. Így mindegy, hogy melyik _modell_ driverét töltöm le, csak ASRock legyen? Vagy mindenképpen tudni kell a pontos modellt is?

Köszönöm szépen az eddigi válaszaidat!

2011. júl. 12. 19:32
 10/13 asddaasdda ***** válasza:
2011. júl. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!