Vatera vagy Teszvesz? Miért?
Ha mindenképpen a kettő közül kell választani, akkor vatera. A vatera felhasználóbarátabb, ott törlik a bosszúnegát ha tudod igazolni az igazad, sokkal több a felhasználó ezért nagyobb a mozgás (eladás és vásárlás szempontjából is). A teszvesz az hát... egy nagy kaki :D sajnos az ottani adminisztrátorok nincsenek a helyzet magaslatán, úgy érzi az ember magát ott mint egy állatkertben. Demagóg egy népség annyi szent :D nem képviselik a felhasználóikat, inkább...kihasználják őket...
Ha egyik sem tetszik, akkor www.zsibvasar.hu most az a menő.
Nekem a vatera, sok eladó van, lehet válogatni.
A többi kicsivel (teszvesz, zsibvásár, anyámkínja)
az a bajom, hogy kicsi a választék. Én többnyire könyveket veszek, jelenleg a Terminátor sorozatot gyűjtöm.
Ezekből tudjátok mennyi találat van a vaterán kívül? Átlag 1, de inkább egy sem. Ezért marad a vatera.
Ha eladó vagy és nem 1Ft-ost indítasz akkor inkább egyik sem.Ha több száz terméked van fent normál áron többet fizetsz listázási díjra + jutalékra mint amit eladsz. Így inkább az új aukciós oldalakat kellene felerősíteni pl: zsibvasar.hu
Ha vevő vagy szerintem mindegy.Ha keresel valamit úgyis ott veszed ,meg ahol a legjobb áron kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!