Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mivel/hogyan tudnék pillanatké...

Mivel/hogyan tudnék pillanatképet lementeni videokból? (netesre és ami a gépen van egyaránt értem)

Figyelt kérdés

szal mondjuk elindítok egy videót szönetelteten és le akaraom menteni azt a pillanatképet.van ehhez valami program???és jó minőségben szeretném lementeni,szal olyan,mint ha pl rákeresnék googleban...

kösz előre is

2011. júl. 7. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nyomd meg a billentyűzeteden a prtscrn (print screen) gombot, utána nyisd meg a paint-et majd crtl + v vagy szerkesztés beillesztés és ott a kép. .
2011. júl. 7. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi,de az ezzel a bajom,hogy a video elég szar(kis felbontású)és ráadásul úgy illeszti be,hogy látom a wmedia playert is,de nekem csak a kép kell.
2011. júl. 7. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
2011. júl. 7. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:

én a vlc-vel szoktam :

[link]

2011. júl. 7. 17:03
 5/11 anonim ***** válasza:

1.: a google-s linket nem látom mobilról, de akkor a vlc-s a legjobb, vagy max paintbe csak azt a részt vágod ki ami kell aztán megint crtl v

win 7-nél am van erre külön program is

2011. júl. 8. 09:37
 6/11 A kérdező kommentje:
xp-m van
2011. júl. 8. 14:28
 7/11 A kérdező kommentje:

akkor most hogy is pontosan?

és:"vagy max paintbe csak azt a részt vágod ki ami kell aztán megint crtl v" -hogy vágjam ki?

2011. júl. 20. 11:18
 8/11 anonim válasza:
kijelölöd és vágás.
2011. júl. 20. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:

crtl+c = MÁSOLÁS

ctrl+x =KIVÁGÁS

ctrl+v =BILLESZTÉS

2011. júl. 21. 15:12
 10/11 A kérdező kommentje:
lenne mégegy kérdés:ezt használhatom arra is,hogy egy szimpla weboldal pillanatképét lemmentsem?
2011. szept. 1. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!