Miért szakad meg a net wifin?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: a netemet egy netgear wgr614 v7-es routerrel osztom meg, amivel egészen idáig semmi gond nem volt. Nagyjából 3napja szakaszosan folyamatosan megszűnik a net. Úgy értem, hogy van net és egyszer csak elmegy és nem tudok böngészni, viszont a hálozati ikonnál azt mutatja, hogy van internet elérés, sőt hogy még kerekebb legyen, mikor ez beáll és megy pl az msn, abból nem lép ki és tudok tovább beszélgetni, ill a letöltés is megy tovább, viszont ha bezárom őket és újra megnyitom, akkor utána már azok sem mennek. Újraindítással és a modem+wifi áramtalanításával sem javul meg, egyedül csak akkor ha a wifi lementett beállításait újra visszatöltöm a routerre (utána megy a net és egyszer csak nincs). Azóta megcsináltam azt is, hogy a hozzá kapott cd-vel a router resete után újra beállítottam. Frissítettem a router firmware-jét is már, de semmi hatás.
Nagyjából ez lenne a gond... Valakinek valami ötlete?
Bocsi, h hosszúra sikerült... :(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!