Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem megy a LAN hálózatom?

Miért nem megy a LAN hálózatom?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van 2 gépem. Van egy alap cross-over kábelem. Mikor a két gépet összekötöttem, akkor az elején fel is ismerték egymást. Aztán egyik pillanatról a másikra megszünt a kapcsolat, és azóta nem megy. Megnéztem a kábelt, leellenőriztem műszerrrel, és tökéletesen jó. Tettem új hálókártyát a gépekbe, és úgy próbáltam ki, de akkor sem jó. A hiba úgy jelentkezik, hogy csak az egyik gép ismeri fel a másikat. Mikor a másik géppel rámennék a hálózati munkacsoportra, akkor azt írja ki a gép, hogy "a hálózatban résztvevő számítógépek listája nem jeleníthető meg, mert önnek nincs hozzáférési engedélye a munkacsoporthoz." Tehát ez a problémám. Tudna valaki segíteni?
2011. júl. 6. 14:46
 1/4 anonim válasza:
jobb ha switch el csinálod vagy routerrel mert kábellel pont egyszerre kell bekapcsolni a gépeket és ratyiskodni fog..
2011. júl. 7. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Van nekem egy t-home-os modemem, amin van 4 db lan bemenet. Ezzel megoldható lenne?
2011. júl. 8. 18:22
 3/4 anonim válasza:
igen beledugod a lan kábeleket és fel kéne hogy ismerjék egymást
2011. júl. 8. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy simán beledugtam, megy is a kapcsolat, de ha valamilyen hálózati játékkal játszanák (Pl: Counter Strike) akkor nem találja egymást a két gép, pedig beállítottam a hálózat beállítása varázslóval, de ennek ellenére sem akar társalogni a két gép. Mind a kettő gépnek integrált hálókártya van. Lehet hogy elromlott az integrált hálókártya valamelyik gépnél?
2011. júl. 9. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!