Mi van a facebokkal?
Figyelt kérdés
ezt írja ki : Account Temporarily Unavailable
A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva. és hiába frissítem
2011. júl. 6. 12:25
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt párszor ilyen. Várj 15 percet, esetleg indítsd újra a gépet, és előbb utóbb megjeleníti.
2/5 anonim válasza:
Ki kell várni amíg újra elérhető lesz az oldal, a profilod. Ahogy az első válaszoló is írja, ez pár perctől pár óráig vagy napig is tarthat míg helyreállítják és újra be tudsz lépni.
A géped azért felesleges újraindítanod, mert a weboldal egy távoli szerverről tölti be az adataidat, amire nincs hatással az, hogy be van-e kapcsolva a géped, vagy nincs, vagy éppen mit csinálsz vele, így az újraindítás sem fog semmit csinálni.
3/5 anonim válasza:
nekem is ezvan fél órája :S :S tiszta ideg vok
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. júl. 6. 15:59
5/5 anonim válasza:
14:23 - nekem több mint 24 órán át nem volt elérhető a profil, de tudomásul kell venni hogy vannak karbantartások vagy leállások néha. Ha te 30 perc után már izgatott vagy, az enyhén addiktív reakció, azért pár órát ki lehet bírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!