Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van a facebokkal?

Mi van a facebokkal?

Figyelt kérdés

ezt írja ki : Account Temporarily Unavailable

A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva. és hiába frissítem

2011. júl. 6. 12:25
 1/5 anonim válasza:
Nekem is volt párszor ilyen. Várj 15 percet, esetleg indítsd újra a gépet, és előbb utóbb megjeleníti.
2011. júl. 6. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Ki kell várni amíg újra elérhető lesz az oldal, a profilod. Ahogy az első válaszoló is írja, ez pár perctől pár óráig vagy napig is tarthat míg helyreállítják és újra be tudsz lépni.

A géped azért felesleges újraindítanod, mert a weboldal egy távoli szerverről tölti be az adataidat, amire nincs hatással az, hogy be van-e kapcsolva a géped, vagy nincs, vagy éppen mit csinálsz vele, így az újraindítás sem fog semmit csinálni.

2011. júl. 6. 12:32
 3/5 anonim válasza:
nekem is ezvan fél órája :S :S tiszta ideg vok
2011. júl. 6. 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. júl. 6. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
14:23 - nekem több mint 24 órán át nem volt elérhető a profil, de tudomásul kell venni hogy vannak karbantartások vagy leállások néha. Ha te 30 perc után már izgatott vagy, az enyhén addiktív reakció, azért pár órát ki lehet bírni.
2011. júl. 6. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!