Facebook kérdés, hogy tudnám eltüntetni :D?
Sziasztok :)
Az a problémám, hogy ha valaki rákeres az adatlapomra, akkor ezt látja:
(A nevemet és a képemet kitakartam..)
Szóval ez a suli van nekem ott kiírva. Fogalmam sincs, hogy hol állíthattam ezt be. Az adatlapom szerkesztésénél már minden megnéztem de sehol sem találtam ilyet. Hogy tudnám azt levenni onnan??? :(
Segítséég
Nem tudod eltüntetni, csak ha törlöd az iskolák részből az iskolát. A kereső úgy működik, hogy nem csak a nevet adja segítségül, hanem alatt lakhelyet, iskolát, vagy munkahelyet is megjelöl ahhoz, hogy könnyebben lehessen valakit megtalálni, szűkíteni a lehetséges emberek listáját.
Mivel az oldal generálja (és nem a felhasználó), hogy mi alapján legyél azonosítható, nálad a név+iskola módszer jelenik meg. Ha nem akarod hogy téged az iskola alapján találjanak meg, ki kell törölnöd a profilból is az iskola megnevezését. Ekkor ha van másik iskola megadva, lehet az fog megjelenni, vagy a város ahol laksz. Ilyen a kereső, nem tudsz vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!