Facebookon ki lehet valahogy törölni egy ismerősömet az ismerőslistám közül?
véletlenül rossz személyt jelöltem be. de azóta sehol nem találok olyat hogy "törlés az ismerősök listáról" v vmi hasonló
hogyan kell?
köszi
Rámész adatlapjára
Ha még nem igazolt vissza, akkor fent, lesz egy olyan neve mellett hogy bejelölés visszavonáása
H már ismid, akkor bal oldalt, a lap szélén, ott ahol fel vannak sorolva családtagok és kb 10-15 ismerős, az alatt, van a törlés funkció
áhh már egyre jobban kivan a f****m .
nézd meg ezt a képet. itt én nem látok semmi olyat hogy visszavonás stb??
mit csináljak ,vmi nem jó ,de mi?
hmm....ezt utálom, szokott ilyet it
amúgy ezt rhadtul rühellem facebookban, mármint függő kapcsolatok kezlését, a rossz cset mellett..
Most függőben van a kapcsolat....nem tudom mi van ilyenkor, lehet letiltotta vagy nem todm, vagy várj pár napot, vagy lépj ki-be, de ott ahol szürke a gomb ( friend request sent) annak a helyén kéne másnak lennie, vagy ott lent ahol mondtam..
Vagy írj ennek az illetőnek h mi van....h rosszl jelölted..utasítsa el, mert téged zavar--sztem megérti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!