S. O. S! Hogyan tudom egy Gportal oldalról az egyik hozzászólásomat törölni?
Figyelt kérdés
Anyukám lecseszett, amiért egy "b*nkó" hozzászólást írtam az egyik Gportalos oldalra, és azt mondta, hogy töröljem, de nem tudom, hogy hogyan kell. Ezt hogyan tudnám törölni? Nem vagyok Gportal felhasználó. pls help2011. júl. 5. 08:29
1/6 A kérdező kommentje:
S.O.S!!!!
2011. júl. 5. 08:31
2/6 A kérdező kommentje:
pls help
2011. júl. 5. 09:49
3/6 anonim válasza:
A saját Gportálos oldaladra irtad? Vagy be tudsz jelentkezni admin joggal?
és hova irtad? Forumba? Chatbe?
Kicsit bővebben a kérdést!
4/6 anonim válasza:
Elözö vagyok.. Mert ha nem akkor sajna nem tudod törölni :/
5/6 A kérdező kommentje:
Azóta már írtam a Gportál webmesterének, hogy törölje az adott hozzászólást és nemhogy a hozzászólást, hanem az egész Gportálos oldalt törölték - ahova írtam -, mert szerinte már 7 éve nem szerkesztik. A hozzászólást egyébként énn írtam egy másik ember oldalára. Azért köszi a válaszokat, de kicsit későn jöttek... Jó, hogy a gyik.hu a frissen megválaszolt kérdéseim előre teszi a listán...
2011. aug. 3. 08:28
6/6 A kérdező kommentje:
*én
2011. aug. 3. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!