Vélemények/Tapasztalatok a pixmania.hu webshopról?
Már jó régen egy Acer projektort. Szemtelenül olcsó volt, nem lehetett kihagyni...
Paráztam rendesen, mert én is olvastam a rengeteg negatív véleményt, de nekem szerencsém volt. Minden okésan ment, és azóta is kiválóan működik a cucc.
hát az utóbbival vitatkoznék mindkét területen
egyrészt nagyon jó áraik vannak, másrészt nem megbízhatóak.
A legtöbben a futárszolgálatra és az ügyfelesekre panaszkodnak.
Írd be a google-ba hogy pixmania vélemények vagy pixmania problémák és több fórumot is kilök ahol elég részletes leírásokat kapsz
én a végén nem mertem rendelni tőlük.
veszélyes játék az biztos.
Köszi a válaszokat! Sajnos az a baj,hogy a sok negatív véleményt meg lehet találni, csak azt nem amelyik pozitív is.
Az a helyzet, hogy jó áraik vannak, csak nem tudom, hogy megérné-e ennyi negatív véleményt olvasva vásárplni ennél a cégnél!
A pixmania tudatosan átveri a vásárlókat.
Gondosan eltitkolják a honlapon, hogy a cuccot nem futárszolgálat hozza (pedig végig erről írnak), hanem a magyar postára bízzák.
Ennek tudatában rendeljetek...
Vagyis inkább ne rendeljetek tőlük semmit.
A posta nem hozza ki a csomagot, az előre kifizetett sokezer forintos házhozszállítási díj ellenére sem.
A pixmania meg nem igyekszik megoldani a problémákat, tojnak a vevőkre.
Lényegében a honlapjuk tele van nem valós információkkal, tudatos félrevezetést követnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!