Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DarkOrbit hack ingyen, de...

DarkOrbit hack ingyen, de lehetséges?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan darkorbit hackot használni ami nem sms-es és nem kell a letöltéshez fzetni. meg olyan,hogy lehessen használni az Egész Eu 2 szerveren is. Fontos:kredit és uridium pénz módosítása. Ilyen honnan tölthetek le?
2011. júl. 4. 13:31
1 2 3
 11/25 ShoyaHUN válasza:
0%

Sziasztok én most küldtem magamnak 10.000 kreditet 100 forintért Sms ben Küldd el: BIG 10384155

a következő számra: 17651

Feltétlenül ügyelj a szóközre a BIG és a(z) 10384155 között!

Nekem bejött próbálkozzatok

2012. máj. 17. 09:40
 12/25 anonim válasza:
0%

Az sms es módszert ismerem amiben el kell küldeni a

17651 es számra azt hogy

BIG 10740492

Ezzel tudsz szerezni 30 ezer uridiumot. Az sms a normál díjas sms valamennyijével kerül többe, mert németországba megy.

Íme a kép amit print screennel csináltam hogy működik!!!

[link]

Láthatod: 2 es szintű vagyok, van 90 millió kreditem meg 10 000 urim plusz megvan 6 db iris drón.

2012. júl. 9. 12:19
 13/25 anonim válasza:
Én a hacktool v2 őt próbáltam ki még most fogom megnézni hogy bevált e mert azt mondták hogy talán 1 napot kell rá várni hogy megérkezzen az uridium de én teljesen ingyen letudtam tölteni! Elvileg működik mert a program azt írta hogy elküldte de ma délután megtudom hogy jó e!:)
2012. júl. 17. 09:55
 14/25 anonim válasza:
Gondolkozzatok már,azt irta hogy nem fizetőset! amugy meg nincs olyan sms ami csak 100FT!!És szerinted ha elküldi az sms-t akkor honnan tudják melyik az ő accountja amire küldjék?? o.O amugy meg a hacktool átverés.minden ilyesmi.ezek csa adathalászok amik ellopják az adataidat!!és akkor van szivás de ha az ilyeneknél mint a hacktool probálkoznál,előtte csinálj egy újj accountot ami kis szintű és nem ér semmit(tehát neme veszitessz semmit ha ellopják) :) ne csaljatok mert jobban jártok...jja amugy a cheatengine-t sok progin lehet alkalmazni :D
2012. aug. 21. 01:31
 15/25 trautmann88 válasza:
Valaki adna egy jo hecket !!!!!!
2012. okt. 29. 16:41
 16/25 anonim ***** válasza:
14-es válaszoló, csak úgy mondanám, hogy a cheat engine programmal én is próbálkoztam Tanki Online nevű böngészős játéknál be is vált és örültem is csak annyi,látszólag írja át a program az értékeket (az én esetemben a crystal-t) mert mihelyst változott az érték pl költöttem belőle abban a pillanatban vissza állt arra az értékre amin volt eredetileg tehát........ bár nem tudom kisebb játékoknál pl 55555.hu féle online játékoknál bevált úgyhogy van esély a darkorbitnál is csak annyi mivel itt lehet pénzért venni fizetőeszközt így nem valószínű, hogy könnyű dolga lesz a hackernek ennél a játéknál.
2013. nov. 18. 20:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Ja és azzal az SMS-es módszerrel nem magadnak küldöd az urit hanem annak aki ezt kiírta ugyanis az az ő profil azonosítója.
2013. nov. 18. 20:37
 18/25 anonim válasza:
egyetlen müködö hack: [link]
2014. ápr. 16. 21:48
 19/25 anonim válasza:
Mindenkinek mondom hogy LÉTEZIK ilyen hack! Pontosabban egy program ami annyit takar hogy az adatbázis tároló kódját egy kulcsszó(ez maga a program) magába tárolja.. ez az egész. szóval ha a programon belül átírsz valamit az átírja a szerver adatbázisán lévő kódot(ez a mennyiség,tegyük fel az uri,vagy a kredit) szóval ha valakinek kell akkor vegyen fel skypen:czimbalmos.benedek |Vukmir
2014. nov. 5. 19:47
 20/25 anonim válasza:
Előző vagyok,a program ára 4ezer forint,de a használat ingyenes de csak akkor ha én aktiválom,szóval a lényeg ha te magad akarod a programot fizetned kell csupán 4000 forintot,de ha nemakarsz/nemtudsz fizetni én is aktiválhatom ingyenesen,csak akkor nem küldöm át a programot hanem a saját gépemről csinálom neked az urikat
2014. nov. 6. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!