Hogyan váltsak nevet Facebook-on?
tavaly augusztusban regisztráltam fb-re de csak szeptemberben kezdtem használni, azóta egyszer vagy kétszer írtam át a nevem.
azóta ezt írja ki:
Elérted a név változtatási korlátot
Sajnáljuk! Elérted a maximumot a névváltoztatásoknál, így a nevedet többé nem változtathatod meg. Amennyiben másik nevet is szeretnél hozzáadni, mint például a lánykori neved, kérjük, hogy az alternatív név mezőt használd erre.
nincs valami amivel mégis megváltoztathatnám újabb regisztráció nélkül?:/
sürgős választ!!köszi
Nincs rá mód, és több lehetőség hogy azzal a profillal te új nevet adj meg magadnak.
Az oldal igyekszik a realitást megtartani, mivel az embereknek évente nem változik háromszor a nevük, így az oldal sem engedi hogy össze-vissza lehessen azonosítani egy személyt a nevei alapján. (Egyet megadsz regisztrációkor; lehetőleg a valósat, mivel az életben egyszer, esetleg kétszer változik meg a neved, de nem évente sokszor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!