Jó grafikájú mmorpg-t tudtok mondani?
Én tudok egyet, de ennek pont, hogy nem jó a grafikája:).De borzasztó hangulatos, és csak magyar, rengeteg játékossal.Egy klasszikus OldSchool RPG.Választhatsz szerevert is XP függően, hogy mennyire vagy hardcore:).
www.muonline.hu
Nézz gameplayeket yútyúbon:)
Én ezt tolom v. 3-4 éve
Eddigi MMORPG-s tapasztalataimra alapozva a legszebb grafikával ellátott MMORPG a Vindictus. Olyan gyönyörűen ki van dolgozva minden hogy az valami elképesztő. A játékban sok olyan érdekesség van ami miatt még élvezhetőbb a játék menete. Egyetlen egy negatívumot tudok mondani ami miatt talán untam is picit; ennek oka hogy nem egy hatalmas világba szaladgálsz oda ahova akarsz hanem dungeon rendszerre van osztva, azaz ha öldökölni szeretnél akkor csak dungeonba mehetsz. Ezt leszámítva a dungeonok szépek, idővel egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek. Én mindenképp adnék ennek a játéknak egy próbát.
Hivatalos weboldal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!