Hogyan tudnám csökkenteni a latencym (ms) a wowban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy mióta megszünt a kábeles netem és kénytelen vagyok a szomszédbol szedni a netet azóta a latencym a world of warcraft nevü játékban is nagyon megnőtt az eddigi 40-50ms helyett most 400-500 v akár 2k ms is gyakori és így élvezhetetlen a játék...
Mivel van routerem próbálkoztam a portnyitással is a routerben és ezeket a portokat meg is nyitottam:
3724
6112
6881-6999
8087
3427
Viszont nem változott semmi még a PwnPing nevű programot is alkalmazom elv ez is segitene a tul nagy latency leküzdésében de igy is semmi..várom segitő kérdéseiteket és a helpet ..ty
2011. júl. 2. 21:10
1/2 anonim válasza:
a lassú neten egy program se fog változtatni, se a portnyitás
2/2 anonim válasza:
Tömören: Sehogy!
De a Video menü Resolution lapján a Reduce The Inputlag ponttal a hatása kicsit ellensúlyozható
Tauri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!