Miért szűnik meg folyton a mobilnet kapcsolat? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nemrég tettem fel itt egy kérdést ezzel kapcsolatban. A problémám az, hogy minden egyes alkalommal újra kell csatlakoznom, és ha megszűnik hirtelen használat közben, akkor is. De ilyenkor a csatlakozás után űjra használni tudom. A jelerősség nem túl nagy 5ből 2 pálcika zöld. És ahogy az előző kérdésem válaszai közt olvastam, a használati statisztikában minden egyes újracsatlakozás után lenullázódik az a bizonyos zöld sáv. Szóval fogalmam sincs, hogy eddig mennyit használtam belőle... Esetleg tudna valaki tanácsot adni?2011. jún. 29. 17:38
2/3 A kérdező kommentje:
Vodafone, és mi van a lefedettséggel? :DD Tulképp utánanéztem, és a Vodás térkép szerint van lefedettség...
2011. jún. 29. 17:51
3/3 anonim válasza:
Nos ha van akkor próbáld ki az udvaron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!