SMC routeremet hogyan tudnám levédeni, hogy ne csatlakozzanak rá a netemre?
Olyan problámám van, hogy nagyon sokan rá vannak csatlakozva a netemre, annyira, hogy a végén engem dob le a net. Szeretném levédeni jelszoval, de nem tudom hogyan kell.:( Már probáltuk beállitani a mac filternél, tüzfal is van rajta de mégis...mindent ugy csináltunk ahogyan a használati utmutaton van...explorer...stb bemegyek a router lapjába, és ott állitotuk be, de semmi eredmény.sajnos nem értünk hozzá:(( )
Amikor megnézem a vezeték nélküli hálozati kapcsolatoknál, sosincsen rajta nekem lakat, pedig nagyon szeretném ha lenne! Hogyan tudnám ezt megoldani, hogy ne "lopják" tölem a netet, amiért én fizetek? Egyáltalán megtudom azt nézni ki az aki veszi a jelet tölem!!??
Kérlek segitsetek nekem, mert van ugy, hogy egy napig nem tudok feljönni a netre, a hétvége pedig katasztrofa!!!
SEGITSETEK lécci!!!
Köszönöm elöre is!!!
Niki
Nekem is ilyen routerem van(SMCWBR14-G2) és pont most akartam letitkosítani. Ez a leírás nagyon sokat segített, köszönöm szépen!
Más routereknél is ugyan így van (főleg ha SMC) csak ezeket a menüket kell megkeresni(lehet kicsit másabb a neve másfajtáknál).. meg lehet, hogy nem pont ilyenek lesznek a választási lehetőségek, de nagyjából úgyis ilyen, hisz nem lehet kutyafüle meg WAP ha routerről beszélünk (itt csak WEP meg WPA/WPA2 van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!