A Firefoxból hogyan kell visszamenni az eredeti startlapra?
Nem tudom mit nyomtam meg,de miután bekapcsoltam a gépet,a "hagyományos" "e" betüs jelre nyomtam,így mentem be a startlapra.Ez volt nyitólapnak beállítva.
Valamit elnyomtam,és most a Firefox-al kezdi,és a Google jön ki.Ezt utálom,teljesen más.Hogyan tudom visszacsinálni?
Eszközök >Beállítások >Főlap fül.
Firefox indításakor Kezdőlap megjelenítése legyen látható.
kezdőlap: beírni [link]
vagy ha azt az oldalt szeretnéd kezdőlapnak amely megvan nyitva, >Aktuális oldal használata, gombot megnyomni
NEMSIKERÜL!!!!!!!!!
Igen hagyományosat használtam eddig.Az is fent van az asztalon(ikon) és a Firefox is.én az asztalon nyomtam meg valamit,és elállítodott.
Hogy kinek mi a "hagyományos", az egyénenként változik!
Kinek hogy van a gépe beállítva.
Ha az általad kért módszert választod, akkor legyen az Exproler a kezdőlapod. Ezt beállíthatod:
Az IE Súgójából másolva:
"Ha az Internet Explorer éppen nem az alapértelmezett webböngésző, de alapértelmezetté kívánja tenni, hajtsa végre a következő lépéseket:
Nyissa meg az Internet Explorer alkalmazást.
Kattintson az Eszközök menügombra, majd az Internetbeállítások parancsra.
Kattintson a Programok fülre, majd az Alapértelmezetté tesz gombra.
Kattintson az OK gombra az Internet Explorer alkalmazáshoz való visszatéréshez, majd zárja be az Internet Explorert."
Az IE-n:
Eszközök >Internetbeállítások > A Kezdőlaphoz beírod:
www.startlap.hu
> Alkalmaz > OK
Igy lehet visszacsinálni, de szerintem jobban jársz, ha megismered, és megszokod a Mozillát, ami sokkal jobb böngészőprogram!
Itt kimaradt:
Az IE-n:
Eszközök >Internetbeállítások > Az általános fülön
A Kezdőlaphoz beírod:
www.startlap.hu
> Alkalmaz > OK
Nagyon köszönöm a segítséget,és a türelmet,SIKERÜLT !!!!!!!!!!!!!
(jó ez az oldal,tényleg mindenki olyan segítőkész!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!