Hogyan lehet titkosítani vagy álcázni az IP címet?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben sok vírust kaptam pedig drága volt a vírusirtóm, talán ha nem ismerik az IP címem akkor védve maradok.2011. jún. 23. 22:44
1/11 anonim válasza:
Nincs összefüggésben a kettő :) Nem kell kétes, külföldi oldalakra menni, meg ismeretlen, ingyenes oldalakról töltögetni cuccokat. Ajánlom a magyar torrentet figyelmedbe.
Teljesen akkor nyugodhatsz meg, ha újratelepíted a számítógépet, adatok így látatlanba nem ajánlom, mert lehet azok is fertőzöttek.
2/11 anonim válasza:
utána már csak arra kell figyelned amit írtam, és használni egy eset nod32 vírusirtót, amit a legegyszerűbb ha 30 naponta újra feltelepíted és ingyenesen használhatod a trial verziót.
4/11 anonim válasza:
Utólag olvastam az "apró" betűt. Valóban szemeteket, vírust szemét oldalakról lehet begyűjteni, tehát kerülendőek. NOD is kerülendő mint "védelem", ha ingyenes vírusirtó kell, akkor AVG Free még a legjobb, de emberi hülyeség ellen semmi nem véd, azaz tudd, hogy milyen oldalt látogatsz, mit töltesz le és mire kattintgatsz.
5/11 A kérdező kommentje:
Jó 32 éves vagyok, nem kérek vírusirtó tanácsokat. Azt szeretném tudni amit a kérdésemnél leírtam.
2011. jún. 24. 00:52
6/11 Gugu Gabor válasza:
A válasz a kérdésedre TOR és Proxy.
De mint fent leírták, ettől még nem igen leszel sokkal jobb helyzetben.
7/11 A kérdező kommentje:
Mi az a tor?
2011. jún. 24. 09:14
8/11 anonim válasza:
Proxyt használ, amitől másnak adja be az ip címed, de semmire nem mész vele, mert neked nem az kell
9/11 anonim válasza:
Szóval a kérdésed nem egyértelmű.
1. IP cím titkosítás: TOR, proxy. Egyébként google->TOR első találat
2. Nem maradsz védve, ha nem ismerik az IP címedet
És attól, hogy 32 éves vagy még nem kell a vírusirtókhoz érteni, én ezt 20 év vegyes programozói és rendszergazdai tapasztalattal javasoltam, a koromtól függetlenül :-P
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de amúgy azóta már 33 éves lettem.
2011. jún. 24. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!