Miért ugrál fel az internet explorer 8?
Figyelt kérdés
Rá se kattintok de behoz mindenféle reklámoldalt hogy nyertem ezt meg azt meg hasonlók. Mi lehet a baja?
Vírusírtó nem talált semmit. Szemeteket töröltem.
Ötletek?
2011. jún. 22. 08:03
1/11 anonim válasza:
Milyen oldalakon vagy? Szoktak ilyen felugró ablakok lenni, engedélyeznek kell a pop-up (felugró) ablakok blokkolását. Én már nem tudom ,hogy kell, mert IE 9-em van, amúgy is Firefoxot használok.
2/11 A kérdező kommentje:
Én nem ie8 tól valami [link]
próbáltam magát a ie t letiltani nem jó
internetbeállításoknál is próbáltam az ilyen szarokat letiltani de nem használ
2011. jún. 22. 08:18
3/11 A kérdező kommentje:
na megint ezér hiányos az írás...
na nem is ie8 at használok hanem chrom ot
a többi jó volt az előzőben
2011. jún. 22. 08:20
4/11 anonim válasza:
Vírusirtó helyett Malwarebytes Antimalware-rel nézd meg a gépet, esetleg Spybot S&D-vel. Vírusirtók az adwaret nem nagyon jelzik be.
5/11 A kérdező kommentje:
Microsoft Security Esentialsom vagy mim van rövid neve: mse
2011. jún. 22. 08:22
6/11 A kérdező kommentje:
Ja és mia az az adwert?
2011. jún. 22. 08:25
7/11 A kérdező kommentje:
Azoknak a dolgoknak a letöltő linkjét meg tudod adni amiket írtál?
2011. jún. 22. 08:29
8/11 anonim válasza:
Úgy emlékszem, van IE-hez is Adblock Plus (reklámblokkoló). de inkább tölts le Mozilla Firefox5 vagy Google Chrome böngészőt, azokhoz már nagyon sok kiegészítő elérhető, ez is. Én pl. soha nem látok egyetlen reklámot sem.
9/11 A kérdező kommentje:
Hiába használtamn más böngészőt csinálta. Most feltettem egy erős pop szűőt és úgy látszik az hsznál mert azt a kattanást ugyan adja amit az ie nél hallani mikor valamire rá kattintassz de nem nyit meg semmit. Valószínűleg rémentem egy olyan oldira ami reklámvírusokkal volt tele és ez akarva akaratlanul nyitogatta a reklámokat.
2011. jún. 24. 12:48
10/11 A kérdező kommentje:
lehet nem pop szűrő már nem elmlékszem
unakatesóm mondta próbáljam meg az egyik olyan szűrőt :D
2011. jún. 24. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!