Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DIGI és a korlátozás?

DIGI és a korlátozás?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy a routerral van-e gond (2 routerrel is próbáltam, az egyik ráadásul vadonat új), de az előfizetett 40 helyett csak olyan 15 mbit-tel jön.

Már több hónapja DIGI van, és régen jó volt.

Létezik, hogy azért, mert a csekket már be kellett volna fizetni, és a határidő már vagy 5-6 napja lejárt?

2011. jún. 21. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kizárt,bár mi mindig időbe fizessük be,így nem tudom,de elképzelhető,hogy vissza vettek belőle..

Talán valaki okosabbat tud majd írni.

2011. jún. 21. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Pár nap késés nem jelent problémát náluk, tapasztalatból mondom :) Próbáld meg a géped közvetlenül rákötni a netre a router kihagyásával, hogy úgy milyen sebességet érsz el vele. Ha úgyis lassú, akkor nem nálad van a hiba.

Nálam egyszer volt hasonló probléma, lassult a net, szakadozott, (ami nagyon nem jellemző a digire) kijöttek a szerelők, kiderült, hogy a lépcsőház központi elosztóján b@cták el a dolgokat azok a szerelők, akik az új lakónak kötötték be a netet.

2011. jún. 21. 15:16
 3/5 lindmayer ***** válasza:
meg aztán nem az a szokás a szolgáltatóknál hogy lejjebb veszik a sávszélet, ha nem fizetsz, hanem inkább kikapcsolják a netet
2011. jún. 21. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a LAN-os megoldás?

Mert akkor az is lehet, hogy a szomszédok is igényeltek és leterhelik.

Amúgy pedig tényleg tisztán a kábelen kell próbálni!

2011. dec. 3. 14:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Jó régi kérdés, azóta sajnos már nem is DIGI-nél vagyok.

A probléma amúgy a laptoppal volt, csak b/g-s wifi-je volt és ott kb 15 mbit-et bírt.

2011. dec. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!