Mit lehet kezdeni egy "Facebook-függő" anyával?
Arról lenne szó, hogy anyám regisztrált a Facebook-on egy csomó játékra, és állandóan csak azzal foglalkozik.
Volt olyan, hogy beviharzott a szobámba, és kérte, hogy engedjem a géphez, mert farmville-ben szántani kell, különben elrohad a termés. Öt percet kért, aztán lett belőle majd' egy óra, mert nekiállt végignézni az összes többi játékot.
Szerintem ez már lassan függőség, mert kivan akadva ha pl. elrohad egy termés, vagy nem tud valahol fejlődni.
Meg időnként szó szerint odatelepszik a gép elé. Volt olyan, hogy kimentem mosdóba, és mire visszajöttem, már ott ült, és tett magason arra, hogy nekem volt dolgom a gépen (közös regényírás egy munkatárssal, akivel msn-en beszéltem közbe).
Szóval, nemtudom, mit lehetne kezdeni...
Ha nagyon szemét akarnék lenni, akkor felfüggeszthetném a profilját, de ez nem az én stílusom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!