Egy jobbfajta apróhirdető rendszert mennyiért lehetne eladni?
Teljesen egyedi, nem sablon, 100%-ban én készítettem.
Minden megvan benne ami a mai felkapott apróhirdető oldalakon is.
Mennyiért lehetne eladni a forráskódját?
Tudom, ezt így látatlanba nem lehet megmondani, de csak egy körülbelüli ár érdekelne.
Hali
Hogyha nincs felfuttatva akkor kb 1 kalap semmit sem ér ugyanis ma már nem az számít ,hogy milyen jó meg csicsás meg mit tud az oldal hanem ,hogy mennyien látogatják.Nézd csak meg a twittert mondhatni 1 igénytelen semmi mégis többen látogatják mint az olykor híres myspacet..
Szóval a rossz hír ,hogy a most befutott oldalaknak megvan a maguk designja a te oldalad pedig hiába szuper ,ha nincs felkapva.:S
Szia
Köszönöm a választ.
Ezt én meg is értem, és sajnálom is, hogy így van, mert ez így már csak a kezdő tőkéről szól, hogy kinek mennyije van reklámozni valamit, és nem az ötletekről, a jó megoldásokról...
Viszont én nem mint beüzemelt oldalt szeretnék eladni - ami lehet kisebb vagy nagyobb látogatottságú, hanem mint forráskódot, és ha valakinek van pénze reklámozni, akkor felkapott oldal lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!