A Metin2 online játék ingyenes, vagy fizetni kell érte?
Csak olvass
"Hozz létre Ingyenes Felhasználói fiókot, hogy hozzáférhess a Metin2 világához:"
Szerintem fizetős... ha jól akarsz játszani ugyis veszel plusz cuccokat.
előttem szólót kicsit kijavítva nem fizetős!
beregisztrálsz alapjáraton ingyen tudsz valószínűleg játszani a többi játékossal csak lesz egy olyan funkció amit több játékos használ "előnyszerzésre" na azért kell fizetni pl mondjuk valamiféle bónusz 10% erő vagy élet /stb
de ezeket NEM kötelező igénybe venned
úgymond PLUSz -számla amit
pl a pc-s játéknál csaláshoz tudnék legjobban hasonlítani persze nem az csak eböl szerzi az üzemeltetö a pénzt az ilyen ingyen játékosoknak meg köszönheti hogy nem 10-100játékos unatkozik 1fizetős oldalon :)
Ha játékélményt is akarsz, akkor fizetős:)
Az ingyenjátékosok kb azért vannak, hogy a fizetősöknek legyen kit ütni, kb. Persze heti 7*24 órában semmi sem lehetetlen.
55 után úgyis fizetsz az sd2 belépőért, ha jól akarsz fejlődni. :) Legalább is én fizettem..
Ha sok pénzt akarsz akkor meg tolvaj kesztyű..
Anélkül sehogy nem jött volna össze nekem.
De egy jó tanács: ha jót akarsz magadnak, ne játsz vele. =(
Egy metines lány
Az a nagyonciki az egészben, hogy az aránylag normális játékélményért a legjobb FIZETŐS mmo-k havidíjának többszörösét kell leperkálnod. És akkor még mindig seholsincs a szolgáltatás azokhoz képest.
Magyarul több pénzért is csak sz*rt kapsz.
Ennek a játéknak akkor van valami (nem sok) értelme, ha minimálisat költesz és mellé csalsz. Persze abból bármikor bukta lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!