Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Metin2 online játék ingyenes...

A Metin2 online játék ingyenes, vagy fizetni kell érte?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Csak olvass

"Hozz létre Ingyenes Felhasználói fiókot, hogy hozzáférhess a Metin2 világához:"

Szerintem fizetős... ha jól akarsz játszani ugyis veszel plusz cuccokat.

2009. márc. 23. 19:22
 2/6 MESTER26 válasza:

előttem szólót kicsit kijavítva nem fizetős!

beregisztrálsz alapjáraton ingyen tudsz valószínűleg játszani a többi játékossal csak lesz egy olyan funkció amit több játékos használ "előnyszerzésre" na azért kell fizetni pl mondjuk valamiféle bónusz 10% erő vagy élet /stb

de ezeket NEM kötelező igénybe venned

úgymond PLUSz -számla amit

pl a pc-s játéknál csaláshoz tudnék legjobban hasonlítani persze nem az csak eböl szerzi az üzemeltetö a pénzt az ilyen ingyen játékosoknak meg köszönheti hogy nem 10-100játékos unatkozik 1fizetős oldalon :)

2009. márc. 25. 03:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fizetős
2009. dec. 12. 14:22
 4/6 Phoney ***** válasza:

Ha játékélményt is akarsz, akkor fizetős:)

Az ingyenjátékosok kb azért vannak, hogy a fizetősöknek legyen kit ütni, kb. Persze heti 7*24 órában semmi sem lehetetlen.

2010. jan. 28. 14:42
 5/6 anonim válasza:

55 után úgyis fizetsz az sd2 belépőért, ha jól akarsz fejlődni. :) Legalább is én fizettem..

Ha sok pénzt akarsz akkor meg tolvaj kesztyű..

Anélkül sehogy nem jött volna össze nekem.

De egy jó tanács: ha jót akarsz magadnak, ne játsz vele. =(

Egy metines lány

2011. jan. 18. 13:45
 6/6 Phoney ***** válasza:

Az a nagyonciki az egészben, hogy az aránylag normális játékélményért a legjobb FIZETŐS mmo-k havidíjának többszörösét kell leperkálnod. És akkor még mindig seholsincs a szolgáltatás azokhoz képest.

Magyarul több pénzért is csak sz*rt kapsz.

Ennek a játéknak akkor van valami (nem sok) értelme, ha minimálisat költesz és mellé csalsz. Persze abból bármikor bukta lehet:)

2011. jan. 18. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!