Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hova lett a fiókom? :O

Hova lett a fiókom? :O

Figyelt kérdés

Üdv.

Számomra komoly és értelmetlen problémával állok szemben...

regisztráltam egy gmail-t régebben csak az miatt hogy regeljek egy játékba...a címet el is felejtettem de végül meglett,a játékban jelszó reset volt és arra az emailra küldik ki a jelszó változtató linket amelyikre regelve lett.

csak akkor küldi ki a jelszó változtatós linket ha megegyezően beírom a játékban lévő accountom és a hozzá tartozó e-mailt ez eddig megvan.Gmailról van szó!

de viszont erre a címre nem tudok belépni mert azt írja nem létezik ilyen fiók(jelszóban bizonytalan vagyok) és nem tudom van e másodlagos e-mail cím ahova kiküldenék a jelszót.Viszont ha ezen a címen regisztrálni akarok azt írja már van ilyen...:S akkor most megvan ez a gmail fiókom vagy nincs?Van olyan hogy inaktívvá teszik?

jelszó cserét akarok végbe hajtani azt írja nincs ilyen fiók...oké jelenlegi email címhez hozzáakarok adni egy leveles fiókot ott meg azt írja már létezik leveles fiók-.-"? most akkor mi van? "[A] azt mondja B-nél a jó válasz [B] azt mondja A-nál a jó válaszXD dejóxd"

2011. jún. 18. 18:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!