Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet végignézni egy...

Hogyan lehet végignézni egy filmet normálisan a Megavideón?

Figyelt kérdés
Mindig leáll a 72 perces időkorlát miatt AZ ELSŐ 5 PERCEBEN(!!!) ezért nem tudok megnézni semilyen filmet itt pedig csak itt találtam meg. Gondolom nem csak nekem van ilyen bajom ezért ha valaki tud valami okosat mondani azt nagyon megköszönöm!!! (Ha számít akkor Google Chrome-ot használok.)
2011. jún. 18. 15:03
 1/7 anonim válasza:
Lehet ,hogy a böngésződ a hibás, próbáld meg Mozzila Firefoxal azzal nekem mindig minden megy!!
2011. jún. 18. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Ismerek 1 régi trükköt nem tudom,hogy jó e még !

Szóval arról van szó,hogy elindítod a videót majd egyből leállítod..Ekkor alul elkezd töltődni egy csík,ha ez teljesen betöltött akkor elindítod,majd kihúzod a netet (lehet fordítva kell,hogy először kihúzod majd utánna indítod,de sztem m1)és így elvileg végig fogja játszani a videót.

Remélem segítettem

UI.Kérlek írj visszajelzést,mert kiváncsi vagyok,hogy működik e még a módszer

2011. jún. 18. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Töltsd le ezt : [link]

linkeld be a filmet, és tudod nézni :)

Remélem segít :)

(én még nem próbáltam, írj, hogy sikerült-e )

2011. jún. 18. 18:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Cacaowebes módszerrel már próbáltam a betöltős-kihúzóssal még nem de azt is rögtön kipróbálom! Majd írok hogy sikerült e!
2011. jún. 18. 18:26
 5/7 A kérdező kommentje:
megvártam míg betöltődik, kihúztam a netet és így is kiírta amit szokott :(
2011. jún. 18. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld azt amit eddig írtam,csak kicsit másképp..

Azaz csináld Firefoxból,várd meg amíg teljesen betölt,majd válts kapcsolat nélküli munkára.

Írj,hogy sikerült-e,ha nem sikerül akkor majd mondok egy 3. lehetőséget is..:D

2011. jún. 18. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
ok, de mi az a kapcsolat nélküli munka? bocs ha ez hülye kérdés nem vagyok nagyon otthon az ilyen témában :D
2011. jún. 18. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!