Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon, évfordulónál (ha...

Facebookon, évfordulónál (ha valakivel kapcsolatban vagyok) azt teszitek ki, hogy mikor jöttetek össze, vagy azt, hogy mikor lesz a következő évfordulótok?

Figyelt kérdés

Már mindkét verziót láttam, most leszünk 1 évesek párommal, én is ki szeretném rakni, ilyenkor melyiket szoktátok ki rakni?

Válaszokat előre is köszönöm :)

2011. jún. 18. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi azt, hogy mikor jöttünk össze. A másik esetben mindig változtassuk meg, ha eltelt egy év? Szerintem az bénább. Nekünk kint van, hogy mikor jöttünk össze, és slussz. Az ismerőseim is azt adták meg.
2011. jún. 18. 12:53
 2/2 anonim válasza:

Nálunk is van kiírva, hogy mikor jöttünk össze.

Én még nem láttam, hogy vki a következő évfordulóját írja ki, meg annak szerintem nincs is sok értelme.. Viszont többeknél láttam, hogy csak a hónapot+napot írják ki, így nem lehet tudni, hány éve vannak együtt:D

2011. jún. 18. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!