Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » D-Link DIR-100-as routeremet...

D-Link DIR-100-as routeremet hogyan telepítsem? (lent)

Figyelt kérdés

Elfelejtettem a router jelszavát, és reset gombot megnyomtam, mire elment a netem. most sima modemmel netezek, de MTA San Andreashoz szeretnék egy szervert csinálni, és ahhoz portot kéne nyitni. És nekem modemmel nem sikerül, ezért lehetséges csak routerrel lehet. a Telepítő CD-jét berakom, és a végén tart a beállítások mentésénél, erre hibát észlel, és leáll.

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. jún. 16. 21:20
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Használd inkább a Webes beállító felületet, azért van.

Bővebb infó:

ftp://ftp.dlink.hu/dir/dir-100/documentation/DIR-100_man_revA_1-10_all_hu_20071129.pdf

2011. jún. 16. 21:54
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Bocs, a k*csög gyík.hu -n nem lehet FTP -t linkelni, sem linkrövidítőt használni.

Használd a google -t kézikönyv letöltéséhez:

[link]

2011. jún. 16. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos amit leírt a kézikönyv-ben az nem segített. Úgy kezdődött a problémám (amit véletlen kihaygtam a kérdésből), hogy be akartam lépni interneten vagy nemtom mi a nevébe a kezelőfelületbe, és kérte a jelszót. Amit sajnos már elfelejtettem. Ezért megnyomtam a reset gombot, és igaz, újraindult, de ez után nem működött az internetem. Beraktam a Telepítő CD-t de az meg hibát észlelt. De a válaszokat köszönöm!
2011. jún. 17. 11:28
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Talán rosszul resetelted. Csinálj 30/30/30 resetet.

Bedugott táppal 30 másodpercig nyomd, majd kihúzott táppal megint 30 másodpercig, majd ismét bedugott táppal újabb 30 másodpercig.

Amúgy egy routerhez nem kell semmiféle telepítő CD! Maga a CD is a Webes felületet éri el, és azt konfigurálja a számítógépeden semmilyen módosítást sem hajt végre.

Ráadásul a CD-vel a beállítások negyedét sem tudod elérni, ellentétben a Webes felülettel.

"be akartam lépni interneten vagy nemtom mi a nevébe a kezelőfelületbe"

Nem az Interneten lépsz be! A Webes felület használatához nem kell Internet! A [link] egy helyi hálózati cím a router IP címe. Ha sikeresen resetelted, az admin -al tudsz belépni, jelszó nem kell.

2011. jún. 17. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!