Miért lassult le hirtelen az internetem?
Figyelt kérdés
Pár napja az 1,5Mb/s-os letöltésem (mindenfajta letöltés) visszaesett kb 300kb/s-ra. Kábelről jön a net, T Home a szolgáltató, senki nem használja rajtam kívül (le van védve).Mit kéne tenem???2011. jún. 16. 12:30
11/15 A kérdező kommentje:
Bementem a szolgálatóhoz és azt mondták , hogy ők rendesen küldik a jelet, nálam lehet a gond .Vajon mi lehet?
2011. jún. 20. 20:27
13/15 waland válasza:
Először is érdemes végigküldeni egy vírusirtást és egy kémprogramkereső programot (én a nod 32-t használom, de nem feltétlen ajánlom, mert nálam inkább én vagyok a vírusirtó, ill. az ad-aware-t, ami a kémprogik ellen van), mivel ilyen problémát gyakran okoz valamilyen vírus, ami lefoglalja teljesen a netkapcsolatot, aztán ha ez nem használ, akkor elkezdeném zaklatni a szolgáltatót, mert az hogy őszerintük náluk minden rendben, az csak a standard lekoptató szöveg, attól még lehet az ö saruk. Esetleg e vírusirtás előtt még kipróbálhatod, hogy ha valaki tud egy laptopot kölcsönadni pár percre, akkor azt rákötni a netre, és azzal is megnézni a letöltési sebességet, és ha azzal is lassú, na akkor biztos a hállózatban van a hiba.
14/15 A kérdező kommentje:
igen a laptop nekem is eszembe jutott rá is kötöttem ugyan olyan eredményeket produkált(eből kikövetkeztettem hogy nem a gépem fogja le hanem vmi más) és holnap jön a faszi a T.Home-tól. Kösssz a sok segítséget
2011. jún. 23. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!