Hol tudnék másolt XBOX360 játékokat cserélgetni Interneten?
ajjj ne higy nekik, ha elakarod adni vagy elcserélni a játékod akkor itt megteheted:
MARKET gombra mesz es meghirdeted.
Ha letöltesz egy játékot akkor az nem ugyan az mint az erdeti, mert nem tudsz vele multiba játszani, a másolt szarok fekete listára kerülnek.
Igen, csak egy poszter és egy játék között különbség van.
Veszek egy Verbatim (azaz a legjobb, legdrágább) lemezt 250FT-ért, már postán elküldeni sztem nem éri meg, nincs olyan aki cserélgesse. Eredetivel van ilyen, de másolttal nincs.
hát sztem nem is másoltra gondol, abból nem csinálna ilyen nagy ügyet.
De ha megvesz 15 ezrekért egy játékot vagy még többért és végig viszi 1x 2x akkor utána minek álljon otthon a polcon, elcserélheti egy szintén új játékra, így mind a 2 fél jól jár, mert nem kell megvenni.
A másolt játék meg nem ugyan az, nem mind egy hogy steam el játszol vagy sem, de ha a különbséget nem tudjátok csak kaptátok az x boxot és nintendó ként használjátok másolt cuccokkal akkor nem ide kéne írni a hülyeségeket.
Én a vaterán szoktam eladni ha végig viszem, vagy cserét megdumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!